30 július 2015

Netimológiai gyűjtemény, avagy párkereső oldalak hímnemű egyedeinek udvarlási szokásairól szóló kis mese ( Részlet egy szépreményű honlapleány naplójából, az x+1. oldalon történt regisztrációja után.)


…Lecsengett az első hét itt is, és véle a szabványosnak mondató első roham. A szokásosnak mondható karakterekkel.A továbbiakban következzék hevenyészett felsorolásuk, főbb ismertetőjegyeikkel.
- Othello-archetípus
Egy-két csevely után rád tapad, nem tudsz úgy feljönni, hogy le ne csapna rád. Természetesen ő nagyon, és egyből, és azonnal, és halálosan. Minél tapintatlanabb bunkónak mutatkozik, annál inkább elvárja, hogy hősszerelmesként tekints reá.  Ha mégis szimplán kellemetlen fráternek érzékeled, nos, akkor látványosan szenved, szemre hány és gonosznak titulál, egy kacér démonnak,de természetesen így is imád, naná! Egyedüli ellenszere a letiltás.
- Fontolva haladó
Az első benyomások határozattan kellemesek. Kedves, közvetlen, illedelmes csetpartner. Időpontot kér, nem marad soká, néhány nap után úgy érzed, régóta ismered, és számíthatsz rá. A gyors és azonnali megrázkódtatás csak akkor következik be, - ám akkor garantáltan-, amikor belsőbb szférába engeded, ugyanis abban a szent szúrásban stílust, hangnemet vált. Azt is megszabná, mire használd a telefonod, persze anélkül, hogy feltöltené a kártyád. Száll a kakukk, egyenest a te fészkedre.
- A kis bohó
Óriási csörömpöléssel érkezik, virágokat hint, csókokat dobál. Erőltetett, könnyed és euforikus hangnemben felteszi az összes kérdést, amire az adatlapodon menten választ találhatna, - ha elolvasná. Közönyben oldható jó esetben.A rossz esetre most nem térnék ki.
- A lélekbúvár
Ha tudna, a laptop is mély, érzéki hangon búgna,esetleg az ohm mani padme humot mormolná. Búvárunk lélekhúrokat penget lágyan, és profilfotódból megfejti sorsod, vonzalmaid. Eddigi életutad beavatott ismerőjeként funkcionál.(Sanszos, ő olvasta az adatlapod.) Nagy kár, hogy szórakozottságból két szobára hív be egyszerre, és nem tűnik fel neki, hogy mindkettőben veled kommunikál, és még ki tudja hány sorstársaddal, párhuzamosan. A válaszok mindenesetre időnként sokat késnek, de ennek természetesen csakis az az oka, hogy munkahelyi gépről, épp jelentős elfoglaltságai közepette gyakorolja a léleklátást.
- Ketchup-lechup kartárs
Állandóan lót, fut, robotol, mint a proletár fiú édesapja. Valószínűleg külföldön is dolgozik. Egy szó, mint száz, messzeségek vándora. Csak néha ejt el néhány tőmondatot, azt is szigorúan önmagáról. Mikor épp megszánod, mert őtet zord vándorélete folytán senki sem kultiválja, hirtelen huszárvágással beveti, hogy a napokban pont feléd vezet útja, és meg tudja oldani, hogy felugorjék hozzád. Hipnotizált módjára igent mondanál, mikor rádöbbensz, hogy sem nevét nem tudod, de róla nyomorult fotót eleddig nem láttál
- Komoly kapcsolatot kereső, és/de elvált!(Burkolt nős ember)
Nem folytatnám hosszasan a morfológiai leírást, több alfaja létezik.  A végkifejlet nem ennyire differenciált. Biztosra vehető;a válás,  ha meg is történt,  csak elterelő hadművelet volt, háttérben a  fenyegető  adóhatósággal, és néhány eltartandó gyermekecskével, a vagyon  kellős közepiben landolt anyucival. Csak apjukom gondolt egyet, venné már eccer ő is hasznát annak a papirosnak…A komoly kapcsolatos másik gyakori alfaja, aki némi verbális szédítéssel váltaná ki azon nehezen szerzett HUF-jait, ami jobb helyeken a szexuális szolgáltatás ellenértékeként jár. )
- Ezeknek persze megvan a nős verziójuk is,
Ők a jelentősen elhanyagoltak, s furamód a legnagyobb hangsúlyt mindannyian az őszinteségbe fektetnék.(Mínusz anyuci. Őnéki az őszintétlenségük jut csupán.) De abba mihamarább! Nyugodtan tekintsük ezt szerelmi virágnyelvnek. XXI. századi folklór. Bébi, had fektetem hangsúlyom az őszinteségedbe.

Kedves naplóm,a perverzekről, netszexesekről, egyéb virtualitásokba bódultakról majd más alkalommal mesélek neked…